+6014 740 0905 syukri.mnkl@gmail.com

TERFIKIR UNTUK MEJUAL HARTANAH ?

ADA HARTANAH UNTUK DIJUAL? 

Anda Mahu Jual Hartanah Tetapi Tidak Tahu Caranya?

Tahniah kerana anda telah ditemukan dengan ejen hartanah berdaftar yang sah dan berpengalaman bagi menguruskan penjualan rumah anda.

Proses penjualan hartanah bukanlah sesuatu yang mudah. Ia melibatkan proses yang panjang. Untuk menjual hartanah, anda perlu tahu harga yang sesuai untuk ditawarkan, tarikan utama untuk pembeli, teknik pemasaran di medium offline dan online, jaringan yang luas, teknik negosiasi dan lain-lain lagi. Ya, nampak perunding hartanah lakukan dengan mudah. Kerana itu lah kepakaran kami.

Kami adalah perunding hartanah berpengalaman dalam membantu pelanggan kami menjualkan hartanah mereka. Dah pasti, kami boleh bantu anda juga..

Kenapa Pelanggan Memilih Kami?

Ini adalah sebab kenapa beratus pelanggan memilih kami dalam membantu mereka menjualkan atau menyewakan hartanah mereka.

Sebagai pemilik hartanah, sudah tentu anda mahu hartanah terjual cepat dan pada harga yang. terbaik. Semua ini serahkan kepada kami, biar kami yang uruskan hartanah anda 

  Lihat Listing Kami

  Sedang cari hartanah untuk dibeli atau sewa di kawasan Bangi dan Kajang?

  Mahu cari rumah impian? Atau kediaman pertama? Atau anda mahu mencari kedai untuk membesarkan perniagaan anda? Lihat dahulu listing yang kami iklankan di facebook, iproperty, mudah dan instagram.

  Address

  Jalan Dagang Besar
  68000 Ampang, Selangor

  Contact

  Phone : 014 740 0905
  Email: syukri.mnkl@gmail.com

  Hours

  Weekdays : 9:00 - 6: 00
  Saturday : 11:00 - 3:00

  Open chat
  Hello! Bolehkah Kami Membantu? WhatsApp kami sekarang untuk mengetahui lebih lanjut.